SEGONA DIVISIÓ
Esports 03/02/2012

El Barça B suma un punt al camp del Vila-real B i fa ja tres jornades que no perd (0-0)

Jugant contra 10 jugadors durant 20 minuts, el filial blaugrana ha sumat un punt i s'allunya de la zona de descens

Ara
1 min

BarcelonaEls dos únics filials de Segona Divisió s'han repartit els punts a la ciutat esportiva del Vila-real en el partit avançat de la jornada de Segona, després d'empatar sense gols (0-0). El Barça B suma el tercer partit consecutiu sumant punts després d'un partit igualat que es va tenyir de blaugrana a partir del minut 70, quan el local Costa va ser expulsat per doble amonestació.

L'equip d'Eusebio, que no guanya lluny del Miniestadi des de el 19 de novembre del 2011, va gaudir d'ocasions gràcies a la verticalitat de Deulofeu, però l'ocasió més clara va ser del local Juanto, qui va aixecar la pilota per sobre d'Oier. Armando però, va treure la pilota just sobre la línia de gol.

A la segona part, Kiko va aconseguir forçar la segona groga del local Costa, i el Barça B, que havia avisat a la contra, va passar a dominar tot i les absències de jugadors com Tello o Sergi Roberto, convocats amb el primer equip.

Vila-real B 0-0 Barça B

Vila-real B: Mariño, Lejeune, Kiko, Truyols, J. Costa, Llorente (Barrientos, 58'), Trigueros (Toño, 72'), Edu Ramos, Lucas Porcar, Juanto (Vázquez, 88') i Gerard Bordas.

Barça B: Oier, Montoya, Bartra, Armando, Planas, Muniesa, Rafinha, Riverola, Deulofeu (Lobato, 61'), Rodri (Dongou, 89') i Kiko (Espinosa, 78').

Àrbitre: Arcediano Monescillo (Castella i Lleó). T.G: Juanto (7'), Lejeune (24'), Jaume Costa (43´i 70'), Rodri (49'), Bartra (55'), Gerard Bordas (90'), Riverola (91') i Truyols (91') . T.V.: Jaume Costa (70')

stats