2a DIVISIÓ
Esports 11/09/2011

Partit de primera al Miniestadi: Barça B - Deportivo

Un Barça B reforçat després de recuperar els seus internacionals i un Deportivo amb ànsies de rescabalar-se de la seva última derrota en lliga es repten aquest diumenge al Miniestadi, en un autèntic duel de Primera en què l'entrenador blanc-i-blau ja ha advertit del perill dels "Messi" del futur.

Efe
1 min
Gerard Deulofeu a l'entrenament d'aquest matí

BarcelonaFa quatre mesos, el Camp Nou acollia el penúltim partit de Lliga entre Barça i Deportivo, amb un empat sense gols que de poc va servir als gallecs per salvar la categoria. Avui, a un centenar de metres del coliseu blaugrana i en la categoria de Plata, el Miniestadi serà l'escenari d'un partit amb els mateixos colors i gust a Primera a la gespa.

I és que el tècnic del Deportivo, José Luis Oltra, va avisar ahir els seus del perill del filial culer, que per la seva classificació en la temporada passada, tercers en lliga, hauria d'haver ascendit, així com pels nou jugadors que ja han debutat a les ordres de Pep Guardiola en el primer equip. A més, per a aquest partit, el preparador blaugrana, Eusebio Sacristán, podrà comptar de nou amb els cinc internacionals absents en la golejada davant el Cartagena (0-4), on en un improvisat onze confeccionat amb juvenils va destacar el lateral Alejandro Grimaldo, de 15 anys, amb un excel·lent debut.

Davant el Deportivo tornen a files els internacionals sub-21 que van jugar contra Geòrgia (Planas, Bartra, Sergi Roberto i Tello), així com Martín Montoya, convocat sorpresa de Vicente Del Bosque per als partits davant de Xile i Liechtenstein. A aquests reforços, s'hi uneixen Batra, Dos Santos i Cuenca, als quals Guardiola no ha convocat per decisió tècnica i apuntalaran un onze de luxe. No és, tot i això, la primera vegada que els dos conjunts lluiten en la divisió de Plata del futbol espanyol. Entre els anys setanta i vuitanta, el Miniestadi va presenciar xocs entre el Deportivo i el filial català durant nou temporades: la 1974/75, la 76/77 i de la 82/83 a la 88/89, historial que demà sumarà una altra data més.

stats