LLIGA ENDESA
Esports 29/05/2012

La Fonteta es tenyirà de color taronja per rebre el Barça Regal en el tercer partit de les semifinals

Després de perdre a casa en el segon partit de la sèrie de semifinals davant el València, el Barça només pensa en recuperar el factor pista

Efe
2 min
Pete Mickeal esmaixa davant Pietrus

BarcelonaEl component psicològic va ser determinant en la derrota en el segon partit. El Barça havia guanyat el primer partit per 84-57 i guanyava el segon per 14-2, però es va relaxar permetent el ressorgiment dels valencians, amb una gran actuació de Nando de Colo i de Rafa Martínez. El Barça, doncs, va perdre el factor pista que tenia a favor seu i necessita guanyar un partit per tornar a disposar d'avantatge. En l'historial de les eliminatòries de l'ACB, els blaugranes han afrontat aquesta situació en dues oportunitats. En la 2001-02, l'equip català entrenat per Aito García Reneses va permetre una victòria del TAU vitorià en el Blaugrana. Els de Dusko Ivanovic van resoldre els dos partits següents a casa i es van classificar per a la final. Davant del mateix rival, cinc anys més tard, els termes es van invertir. El Barça, que tenia el factor pista en contra, va arrencar una victòria de Vitòria. L'eliminatòria va arribar en el cinquè partit i l'equip català va solucionar el seu passi a la final després d'una gran victòria a domicili (79-95).

El base barcelonista Marcelinho Huertas considera que és fonamental que el seu equip només tingui al cap el partit d'avui. "Cal reaccionar. L'equip té aquest poder i només pensarem en el partit de dimecres", ha dit el base brasiler, qui va ser el millor del segon partit. "El més important és reaccionar dins de la pista. Estem capacitats per guanyar allà com ho hem fet en camps molt difícils aquesta temporada. L'important és pensar només en el partit de dimecres", ha insistit.

El Barcelona necessita mantenir una línia de regularitat i recuperar a la seva principal estrella, Juan Carlos Navarro, qui amb prou feines va comptar en atac després de la seva absència en el primer partit. La defensa sobre els exteriors ha de ser el punt en què consolidar la reacció per part dels blaugranes, a més de controlar el joc interior, on ha destacat Faverani.

El pavelló de la Fonteta es tenyirà de color taronja amb 9.000 mocadors d'aquest color per rebre el Barça.

stats