WATERPOLO
Esports 31/05/2013

L'Atlètic Barceloneta no pot amb l'Estrella Roja i cau a les semifinals de la Champions de waterpolo (9-5)

El partit s'ha trencat en el tercer quart, quan l'equip català perdia per 6-5

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta ha perdut la semifinal de la 'Final four' de la Champions League de waterpolo masculí contra l'Estrella Roja per 9-5. L'any del seu centenari, l'equip mariner no ha pogut arribar a la final després d'un partit que s'ha trencat al tercer quart. El Barceloneta jugarà ara per fer-se amb la tercera posició contra un altre equip serbi, el Partizan. La final serà Estrella Roja-Jug Dubrovnik.

Amb el suport d'uns 4000 aficionats, l'Estrella Roja s'ha fet fort a casa i guanyava 2-0 durant els primers minuts. Vrkic i Rubén de Lera, de penal, han iniciat la reacció catalana, deixant el partit empatat a la fi del primer quart (2-2). Al segon quart l'Estrella Roja s'ha escapat (4-2) gràcies a la bona defensa, molt agressiva.

Al tercer quart les defenses han cedit amb un intercanvi de cops preciós. Els gols de Vrlic i Marc Minguell han permès que el Barceloneta somies: 4-3, 5-4, 6-5....fins un parcial local de 2-0 que ha sentenciat la semifinal.