BUNDESLIGA
Esports 20/09/2014

El Bayern segueix patint per marcar gols i empata al camp de l'Hamburg (0-0)

Robben s'ha lesionat durant l'escalfament i el Bayern ha patit per crear ocasions

Xabi Alonso, durant el partit Hamburg-Bayern

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola ha empatat sense gols un dels grans clàssics del futbol alemany, al camp de l'Hamburg. L'Hamburg, l'únic equip que mai ha jugat a Segona, era cuer després d'un mal inici de temporada, amb canvi d'entrenador, però ha aguantat prou bé durant el primer temps contra un Bayern amb moltes rotacions. El Bayern, que ja va patir per marcar contra el City (gol al darrer minut), ha fet cinc gols en quatre jornades.

Guardiola ha perdut per lesió en l'escalfament Robben i ha sortit amb un equip amb moltes rotacions. Sense Robben, Ribéry, Javi Martínez, Thiago i Schweinsteiger, el Bayern ha patit per dominar i en el primer temps només Pizarro ha creat una ocasió contra un rival ordenat. Amb Lahm i Hojberg al mig del camp, el Bayern ha buscat solucions a la segona part, amb Alaba entrant per Bernat. Xabi Alonso, suplent, ha entrat per Hojberg i el Bayern ha millorat. Després, Lewandowski ha entrat per Shaqiri, però l'equip ha perdonat les dues ocasions clares, com una de Müller als 90 minuts, i ha empatat així el segon partit de la temporada.

Derrota del Borussia Dortmund

El Bayern suma 8 punts i ocupa la primera posició de la classificació amb els mateixos punts que el Hoffenheim (ha guanyat 0-2 a Stuttgart) i el sorprenent Paderborn. Avui, aquest equip que debuta a Primera aquesta temporada ha derrotat el Hannover per 2-0. També suma 8 punts el Mainz, botxí d'un Borussia Dortmund que ha perdut dos partits en quatre jornades. El japonès Shinki Okazaki ha fet el primer gol local als 67 minuts, i tot seguit Ciro Immobile ha fallat un penal favorable al Borussia. Ginter, en pròpia porta, ha fet el 2-0 als 74 minuts.