Esports 31/01/2015

El Bayern pateix a Wolfsburg la pitjor derrota

Isaac Lluch
L’equip de Guardiola va encaixar quatre gols.

MunicEl Bayern havia encaixat quatre gols en tota la primera volta i ahir, en l’inici de la segona, en va rebre quatre més, dos abans del descans. Això sí, al camp del segon classificat, el Wolfsburg, que després de sorprendre l’equip de Guardiola amb un triomf incontestable (4-1) es queda a vuit punts del lideratge.

El Wolfsburg, que havia tingut una difícil preparació d’hivern després de la mort en accident de trànsit de Malanda -recordat sentidament ahir a l’estadi-, va demostrar que tenia ben estudiat el seu rival. Ningú no havia sigut capaç en aquesta Bundesliga de sorprendre el Bayern al contracop i el Wolfsburg ho va aconseguir ahir tres cops. El belga De Bruyne va ser capital. En la primera diana (minut 4) va assistir Dost, que va tornar a marcar just abans del descans des de la frontal. Al minut 53, De Bruyne va fer estralls després d’un esprint de 50 metres que va acabar en gol. Tot i que el Bayern va reaccionar de seguida amb gol del valencià Bernat, el Wolfsburg no va perdre estabilitat i, de nou, De Bruyne (minut 73) va castigar el líder.