Esports 11/02/2016

El Bayern rebrà el Bremen camí de la final de Copa

Isaac Lluch
Douglas Costa en acció contra el Bochum.

MunicEl Bayern jugarà les semifinals de la Copa alemanya a casa contra el Bremen, segons va deparar ahir a la nit el sorteig immediatament posterior al partit a tot o res que l’equip de Pep Guardiola va guanyar (0-3) al camp del Bochum. L’altra semifinal la disputaran l’Hertha i el Borussia Dortmund.

Al conjunt bavarès li va costar molt doblegar un Bochum que, tot i ser cinquè a la Segona Divisió alemanya, li va plantejar un partit molt més incòmode que la majoria de rivals a la Bundesliga. El modest equip local va executar una excel·lent pressió individual per tot el camp fins que es va quedar amb 10 poc abans del descans. La pesadesa del camp i la poca eficàcia inicial de Thiago, Robben i Costa a l’hora de desequilibrar van acabar de complicar el primer temps al Bayern. Terodde va tenir una claríssima ocasió inicial per al Bochum, però li va faltar la qualitat en la definició que va tenir Lewandowski en el minut 39. Poc després els locals van perdre per expulsió un defensa en una acció que va acabar en un penal fallat per Müller.

A la represa, el Bayern ja va poder fer rodar millor la pilota davant un Bochum que va perdre esma en la pressió. El gol de Thiago cap a l’hora de joc va acabar de donar tranquil·litat a l’equip de Guardiola. Robben i Costa van disposar d’ocasions clares, però va ser Lewandowski qui a l’últim minut va arrodonir el marcador.