LIGA BBVA
Esports 31/01/2015

El Madrid goleja la Reial Societat amb una gran actuació de Benzema (4-1)

Sense Cristiano, Gareth Bale s'ha fet un fart de fallar gols amb 10 xuts a porteria

Benzema, celebrant un gol contra la Reial Societat

BarcelonaEl Reial Madrid seguirà liderant la Lliga després de golejar per 4-1 la Reial Societat. En el primer partit sense Cristiano, sancionat, l'equip blanc ha patit durant els primers 30 minuts, però ha acabat fent festa grossa amb un Benzema molt encertat.

Ancelotti ha apostat per Ilarra, titular contra el seu anterior equip, i ha deixat fora de la convocatòria el darrer fitxatge, Lucas Silva. Amb James, Bale i Benzema en atac, el Madrid s'ha vist sorprès pels bascos amb un gol d'Elustondo als 40 segons, que ha rematat un servei de cantonada tot sol. Només tres minuts després, James, fent de fals 'nou', ha rematat de cap i ha empatat el partit (1-1).

El partit, molt obert, ha vist ocasions a les dues porteries, amb tots dos equips intentant atacar sense defensar amb encert. La Reial Societat, un dels equips que va derrotar el Madrid a la primera volta, ha perdut Vela per lesió poc abans del 2-1, obra de Sergio Ramos abans del descans. Bale, sense Cristiano, també ha volgut marcar, però ha fallat un gol cantat sense porter quan ha volgut xutar abans que James.

A la segona part el Madrid ha dominat sempre, i Benzema ha marcat dos gols més, el segon amb un xut magnífic. En canvi, qui no ha tingut el dia ha estat Bale, que ha fallat tres ocasions ben clares contra un rival que mica en mica s'ha rendit.