EUROPA LEAGUE
Esports 30/05/2012

La UEFA castiga el Besiktas un any sense jugar competicions europees pels deutes de l'entitat

La UEFA ha suspès al Besiktas turc sense participar en competicions europees durant un any, a més de sancionar-lo amb una multa de 200.000 euros, pels problemes econòmics del club

Ara
1 min

BarcelonaLa decisió es va produir després que el màxim organisme del futbol europeu examinés els comptes del club i certifiqués que havien violat els articles del reglament financer durant el segon i tercer trimestre de 2011. A més, les accions del Besiktas van caure un 9,9 per cent segons les últimes notícies.

Un dels directius del Besiktas, Fikret Orman, i els advocats del club van assistir a una reunió amb el comitè disciplinari de la UEFA per segona vegada el dimecres després que el club fos advertit sobre la seva situació financera i l'elevat endeutament. Orman va afirmar que el club apel · laria davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), però va assegurar que no era gaire optimista sobre una fallada a favor. El Besiktas ha estat campió de la Superlliga turca en 13 ocasions i aquesta temporada va finalitzar en quarta posició, el que li donava dret a participar a l'Europa League.

stats