EL DERBI
Esports 09/05/2011

Bona sintonia i cordialitat entre directives a la llotja

N.g.
1 min
Laporta i Portabella, a les portes del Camp Nou.

Barcelona.A diferència de l'era Joan Laporta, des que Sandro Rosell és el president del Barça les relacions entre el club blaugrana i l'Espanyol són cordials. Ahir va haver-hi dinar de directives i, posteriorment, es va respirar bon ambient a la llotja, on els dos presidents, Sandro Rosell i Daniel Sánchez Llibre, van asseure's junts sense cap tipus de problema, com ja va passar en el partit de la primera volta a Cornellà-El Prat.

Abans, els dos presidents, juntament amb altres membres de les seves respectives juntes directives, van dinar plegats al Reial Club de Golf del Prat, a Terrassa, on aquests dies es disputa l'Open d'Espanya.

D'altra banda, el partit del Camp Nou d'ahir a la tarda va fer que la campanya electoral per les eleccions municipals de Barcelona que se celebraran el proper diumenge 22 de maig s'aturés, encara que fos només unes hores. Portabella i Laporta, d'Unitat per Barcelona, van ser a l'estadi per veure el derbi, igual que el candidat de CiU, Xavier Trias. Albeto Fernández-Díaz (PP), l'únic seguidor blanc-i-blau d'entre tots els candidats que opten a l'alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà (ICV) i Jordi Hereu (PSC) van preferir no ser a l'estadi. L'alcalde en funcions va assistir al Palau Sant Jordi per veure la final de l'Eurolliga, en què el Panathinaikòs va derrotar el Maccabi.

stats