Esports 12/12/2011

Puyol veu l'equip amb molta confiança i assegura que volen "seguir fent història"

El capità del Barça ha dit des de Yokohama que serà "difícil" guanyar el Mundial de Clubs. Sobre la victòria al Bernabéu ha afegit que van fer un "molt bon partit" i destaca la "increïble" actuació de Valdés

Efe
1 min
Puyol, en l'entrenament del Barça aquest dilluns a Yokohama / EFE

YokohamaEl capità del Barça, Carles Puyol, ha dit el matí d'aquest dilluns des de Yokohama que l'equip blaugrana arriba amb molta confiança a les semifinals del Mundial de Clubs, que jugarà aquest dijous a partir de dos quarts de dotze del migdia, hora catalana, contra l'Al-Sadd de Qatar.

En la roda de premsa posterior al primer entrenament del Barça al Japó, el central català ha afegit que l'equip vol "seguir fent història".

Puyol ha aprofitat per dir, respecte a l'Al-Sadd, que si ha arribat a les semifinals "és per alguna cosa, perquè són un bon equip".

El capità blaugrana també ha tingut paraules d'agraïment per la rebuda que ha tingut l'equip al Japó: "Sempre ens hi hem trobat molt bé. És un orgull veure tanta gent del Barça. Esperem donar-los una alegria aquest dijous", ha declarat.

Puyol ha dit, sobre Neymar, l'estrella d'un dels possibles rivals del Barça a la final del Mundial de Clubs, el Santos brasiler, que es tracta "d'un jugador diferent, que marca les diferències". "Té experiència i ell tot sol pot guanyar un partit", ha sentenciat.

Sobre la victòria d'aquest dissabte al Bernabéu contra el Madrid, Puyol ha afegit que el Barça va fer "un molt bon partit", i ha aprofitat per lloar la "increïble" actuació de Valdés, malgrat l'error en el gol del conjunt blanc.

En aquesta línia, el jugador de la Pobla de Segur ha destacat que l'equip va apostar per "seguir jugant" el seu futbol "des del darrere" en comptes d'ensorrar-se.

stats