CORFBOL
Esports 12/09/2011

Catalunya guanya el Torneig de les Quatre Nacions de corfbal

La selecció catalana va guanyar ahir a Barcelona el Torneig de les Quatre Nacions de corfbol després de guanyar l'últim partit davant dels anglesos. Els catalans van aixecar la copa després de superar tots els rivals -Rússia, Alemanya i Anglaterra- i van oferir sempre una gran imatge. En el partit decisiu, jugat ahir al pavelló de la Vall d'Hebron, l'equip dirigit per Tilbert la Haye va mostrar-se molt superior a una selecció que en l'últim Mundial absolut havia acabat en la setena posició. Millors al rebot, amb intensitat en defensa i atacs ràpids, els catalans ja guanyaven per 10 a 4 al descans. Anglaterra va començar la segona part amb més agressivitat i atacs més organitzats, però Catalunya va evitar sempre amb un bon joc defensiu que els anglesos no s'acostessin mai en el marcador. El contundent resultat de 20 a 14 va permetre a Catalunya endur-se el títol oferint una gran imatge i sumant els 9 punts disputats, per davant de les seleccions d'Anglaterra i Alemanya (4 punts) i finalment Rússia, que va finalitzar el torneig en l'última posició amb un sol punt.