Esports 26/05/2016

Els Cavaliers més contundents queden a un pas de la final de la NBA (116-78)

R.r.
LeBron James s'alça davant Carroll per llançar un tir contra els Raptors

BarcelonaAmb una autèntica exhibició (116-78), els Cleveland Cavaliers han fet un pas de gegant per ser a la gran final de la NBA després de vèncer en el cinquè partit els Toronto Raptors, deixant la final de la Conferència Est 3-2 pels de LeBron James. Amb un punt més, que podrien aconseguir aquest dijous en el sisè partit, a casa, sentenciaran aquesta sèrie.

El partit no ha tingut altre dominador que els Cavaliers, que ja al descans manaven per 30 punts d'avantatge, una distància que s'acabaria ampliant als últims minuts. James (27 punts), Kevin Love (25) i Kyrie Irving (23) han liderat en atac una franquícia que ha optat per la via directa a l'hora de sentenciar un partit que, en el tercer quart, acabava amb un resultat d'escàndol: 100-60.

Sense baixar mai l'atenció, i imposant sempre el seu domini, els Cavaliers han anul·lat uns Raptors que necessiten ara una gran gesta per capgirar l'eliminatòria i arribar a forçar un setè partit.