Esports 04/07/2012

Cesc Fàbregas té més bon palmarès amb Espanya

1 min

No acostuma a passar amb els jugadors del Barça, però sempre hi ha un cas que no s'assembla als anteriors. Cesc Fàbregas és l'únic jugador del Barça que té dues Eurocopes i un Mundial però que no té cap Lliga de Campions ni cap Lliga domèstica.

No va aconseguir cap gran títol en els seus vuit anys a l'Arsenal, en què tan sols va poder guanyar una FA Cup (2005) i una Community Shield (2004). A més, l'únic cop que va estar a punt d'aconseguir una Lliga de Campions, el 2006, va veure com el club de la seva vida i en el qual ara mateix milita, el Barça, li va prendre un títol que potser hauria canviat la història d'un Arsenal que a principis del a dècada dels 2000 va guanyar diverses Lligues en la millor època de Thierry Henry.

Per a la selecció espanyola Cesc Fàbregas és imprescindible des del 2006, tot i que fins a aquest 2012 no ha entrat amb regularitat a l'onze inicial de Vicente del Bosque. Tot i així, compta amb un palmarès envejable: dues Eurocopes (2008 i 2012) i un Mundial (2010), uns títols que tan sols han aconseguit Xavi Hernández i Andrés Iniesta, ja que Piqué, Puyol, Villa, Valdés, Pedro i Busquets tan sols tenen una Eurocopa.

Pel que fa als dos clubs Fàbregas ha aconseguit quatre títols amb el Barça (Copa del Rei, Supercopa d'Europa i d'Espanya i Mundial de Clubs) i dos amb l'Arsenal.

stats