EL MERCAT BLAUGRANA
Esports 16/06/2011

Cesc deixa el seu futur en mans del Barça i Arsène Wenger

Si el Barça esperava un gest de Cesc, ahir no el va trobar. El d'Arenys va ser molt prudent, calculadorament prudent, conscient que el seu fitxatge no es decidirà per les seves paraules.

Albert Solé / Toni Padilla
1 min
Cesc deixa el seu futur en mans del Barça i Arsène Wenger

Barcelona.Cesc ha canviat d'estratègia. Després d'haver-se mullat prou l'estiu passat, el maresmenc sap que aquest estiu qui decidirà el seu futur serà la secretaria tècnica del Barça i Arsène Wenger. Ell ja ha parlat prou del tema.

El capità de l'Arsenal sabia perfectament que ahir tothom estava pendent d'ell -i també ho sabia la marca Angel Schlesser, que organitzava l'acte en què va parlar -, però va assegurar: "No sé res, les decisions no depenen només del jugador". I tot seguit va deixar clar que no ha parlat des de fa temps amb un Wenger que "és el cap: ell decideix si em venen o no". En aquest sentit, va admetre que les declaracions que va fer la temporada passada en què deia que si sortia de l'Arsenal només aniria al Barça va ser "un error". I va afegir: "No m'hauria d'haver posicionat, i més perquè després no va passar res. Cal aprendre dels errors". I n'ha après. Ara calla i deixa que el Barça arrenqui el "sí" a un Wenger que sap que aquest estiu serà complicat rebutjar l'oferta del Barça.

Ara tot dependrà dels diners. Si el Barça satisfà el tècnic alsacià, que negocia personalment aquests casos, Cesc no haurà de tornar a Londres el 5 de juliol per començar la temporada amb els gunners. De moment, Wenger està de vacances, però el Barça espera parlar-hi abans de finals de juliol per tancar el traspàs d'un Cesc que va afirmar, contundent: "Realment fa falta que cada estiu recordi que el meu somni sempre ha estat jugar al Barça?" El somni s'acosta.

stats