LLIGA DE CAMPIONS
Esports 10/04/2012

El Barça inicia el procés de sol·licitud d'entrades per al partit al camp del Chelsea

Els socis del Barça disposen de 2.026 entrades per a aquest partit i ja poden fer la sol·licitud a la web del club

Ara
1 min

BarcelonaAquest dimarts, a partir de les 10 hores, i fins al dimecres 11 d'abril, a les 19 hores, estarà obert a través del lloc web del Club el procés de sol·licitud d'entrades per al partit d'anada de semifinals de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça al camp del Chelsea. El link on es poden sol·licitar les entrades és aquest (link).

El procés és exclusiu per als socis i cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 2.979 entrades per repartir entre els seus socis i aficionats. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (2.026 entrades) i les Penyes (506 entrades), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (447 entrades).

Sorteig el dia 12 d'abril

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 12 d'abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits.

stats