Esports
Esports 05/10/2011

Cinc clubs de Vic podrien aliar-se i compartir socis per millorar l'assistència als partits

Segons explica aquest dimecres El 9 Nou, les entitats serien el Club Patí Vic, la Unió Esportiva Vic, el Club Bàsquet Vic, el Club Tennis Vic i el Vic Tennis Taula

Ara
1 min

BarcelonaCinc entitats esportives de Vic estudien una aliança que els permeti millorar l'assistència als seus partits, segons explica aquest dimecres El 9 Nou. L'estratègia consistiria a aplicar un model popular al País Basc: compartir bases de socis.

La idea que volen aplicar Club Patí Vic, Unió Esportiva Vic, Club Bàsquet Vic, Club Tennis Vic i Vic Tennis Taula seria que l'aliança permetés als socis d'una entitat tenir accés als partits de les altres, i viceversa. Però tampoc es tractaria d'un accés il·limitat, ja que no totes les entitats es troben en la mateixa situació, com per exemple, el Patí Vic, que suma grans assistències als partits de l'OK Lliga.

El sistema podria contemplar quotes que limitessin l'accés als socis de les altres entitats segons un número, i no descartaria que s'excloguessin de l'aliança alguns partits puntuals, com puguin ser els derbis d'hoquei o futbol. En qualsevol cas, en aquests moments, les converses es troben en fase embrionària.

stats