Esports 02/03/2015

El City ensopega a Anfield i es complica la vida a la lliga

T.p.
Kolarov caient després de rebre una falta de Lallana, del Liverpool.

BarcelonaSegona derrota en cinc dies del Manchester City. Els homes de Manuel Pellegrini, després de caure amb el Barça a la Champions (1-2), van perdre per 2-1 al camp del Liverpool, on ja fa 13 temporades que no guanyen. El tècnic xilè, amb Touré Yaya de titular, va tornar a apostar per un sistema 4-4-2, com el dia del Barça, però amb la tornada a l’equip de Yaya. Henderson, amb un xut per l’escaire, va obrir el marcador pels locals en un partit igualat que Dzeko va empatar abans del descans, gràcies a una assistència del Kun Agüero. A la segona part, Pellegrini va fer entrar Milner per Dzeko per reforçar el mig del camp i controlar més el duel, i va modificar la tàctica. Però Coutinho va fer el 2-1 (min 75) amb un xut magnífic, similar al gol de Henderson. “Ha sigut un partit igualat, l’han decidit dos grans xuts que Hart no podia aturar”, va dir Pellegrini. El City, que va acabar amb un 4-4-2 quan va entrar Bony, continua a 5 punts del líder, el Chelsea. Però els homes de Mourinho tenen un partit menys.

En l’altre partit de la jornada, l’Arsenal va derrotar per 2-0 l’Everton de Robert Martínez. Els homes de Wenger són tercers, a quatre punts del City.