LLIGA FEMENINA
Esports 31/05/2012

El Ciudad Ros Casares desmunta l'equip professional

à.g.
1 min

BARCELONA.Els incompliments de les institucions i la greu crisi econòmica han corcat a poc a poc el Ciudad Ros Casares, que ahir va anunciar que desmunta el seu equip professional. El vigent campió de l'Eurolliga renuncia a la seva plaça a la màxima competició europea i a la Lliga Femenina.

El president del club de València, Germán Ros, es va acomiadar ahir dels aficionats en una carta en què va agrair el suport de la societat valenciana, però va lamentar les informacions que han aparegut en les últimes setmanes.

El Ciudad Ros Casares, a partir de la temporada vinent, tan sols tindrà conjunts de formació. "Després de tretze temporades entenem que ja hem completat la nostra tasca a la màxima categoria, però no renunciem a continuar la promoció del bàsquet femení des de la base", va explicar Germán Ros, màxim mandatari del club.

Les jugadores amb contracte en vigor per a la temporada que ve, com les catalanes Sílvia Domínguez i Laia Palau, s'hauran de buscar ara un nou equip. Carme Lluveras, mànager general del club, tampoc seguirà al projecte.

stats