ESPANYOL
Esports 03/01/2012

Collet nega entrades al Barça per evitar incidents

N.a.
1 min

BARCELONAEl conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va reconèixer ahir en unes declaracions al programa Esports Cope que el club blanc-i-blau "seguirà amb la política dels últims anys i no donarà cap paquet d'entrades al Barça". Considera que el club blaugrana no té control sobre la seva afició i no pot assegurar que no es repeteixin els incidents amb bengales que van tenir lloc a Montjuïc el 2008.

"No estem obligats a donar entrades al Barça i, fins que no concretin quina classe de seguidors entren al nostre estadi, no en tindran cap". Collet, a més, va afegir que els tres punts del derbi "són especials per la rivalitat ciutadana" que hi ha entre els dos clubs i va obrir la porta perquè totes dues directives facin una trobada institucional prèvia al derbi, tot i que no va concretar si seria un dinar o un acte a la llotja.

Abans de pensar en el duel contra el Barça, però, l'equip té un compromís de Copa del Rei contra el Còrdova, que, molt probablement, no podran jugar ni Pandiani ni Baena, amb molèsties. Cap d'ells va poder entrenar-se amb normalitat ahir en la primera sessió de l'any dels de Pochettino a Sant Adrià. Sí que podrien ser-hi Javi López i Juan Albín, que, tot i que encara no tenen l'alta mèdica, ahir van exercitar-se amb total normalitat. Segueix fent treball diferenciat del grup el porter Carlos Kameni, que continua amb problemes a la cuixa.

stats