Esports
Esports 31/05/2012

La Plataforma ProSeleccions Catalanes no comparteix les restriccions del Constitucional

L'entitat creu que la resolució atempta contra la llibertat de les federacions i els esportistes catalans i el dret d'associació

Ara
1 min

BarcelonaLa Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha emès aquest dijous un comunicat per valorar la resolució del Tribunal Constitucional.

"Ens felicitem per aquesta decisió que ens dóna la raó i avala els articles que la Plataforma ProSeleccions va impulsar que es modifiquessin", diu la nota, que afegeix més informació: "No compartim les restriccions que imposa el Tribunal Constitucional. Creiem que atempten contra la llibertat de les federacions i els esportistes catalans i el dret d'associació, i no estan legitimades per fer-ho perquè el reconeixement internacional de les federacions catalanes és una qüestió internacional i no estatal".

Segons la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, "aquest punt queda perfectament demostrat en la sentència del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) que el 2008 va reconèixer l'oficialitat de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling com a membre de ple dret en la federació internacional, amb la possibilitat de participar en competicions oficials encara que hi hagi una federació espanyola".

stats