SEGONA DIVISIÓ A
Esports 14/04/2012

El Sabadell juga un bon partit i treu un punt del camp del Còrdova (0-0)

El Sabadell s'ha convertit en el segon equip en puntuar al camp del Còrdova aquest 2012 allunyant-se de pas de la zona de descens, que queda a 12 punts

CòrdovaDurant tot aquest 2012 el Còrdova havia guanyat tots els partits al Nuevo Arcangel excepte un empat amb el Celta. El Sabadell però, amb un bon partit s'ha convertit en el segon en fer-ho allunyant-se del tot de la zona de descens.

Els locals van començar el partit amb més força i Borja Garcia va estar a punt de fer l'1 a 0, però De Navas es va lluïr amb una gran aturada. Els arlequinats, de negre i groc amb la seva tercera equipació, van anar millorant mica en mica amb el pas dels minuts. Els homes de Lluís Carreras es van fer amb la pilota, dominant del tot però sense gaudir d'ocasions clares de gol. La més clara, una rematada a l'exterior de la xarxa de Juvenal (40').

Després del descans el tècnic Paco Jémez va tornar a deixar al vestidor a Javi Hervas, per donar entrada a Airam i jugar amb dos davanters cedint-li la direcció de joc a López Silva que de mitjapunta va passar a jugar de mig centre. Però, va ser el Sabadell el que va tenir la primera oportunitat en un un contra un d'Ezequiel davant Alberto García, que quan semblava superat ficar una mà salvadora quan l'ex bètic es disposava a marcar a porta buida.

El Còrdova no va trobar el seu futbol habitual, davant un Sabadell que cada vegada arribava amb més claredat, com va passar als onze minuts d'aquest període, quan Ximo Navarro va tallar una internada amb la mà el que va suposar la seva segona groga i l'expulsió. El partit va agafar un ritme trepidant i el Còrdova va recuperar les seves senyes d'identitat i va tenir dues bones arribades encara va errar en la darrera passada.

A 25 del final els locals van marcar, gol de Borja García de cap, però el col·legiat ho va anul · lar per estimar fora de joc. Fins a la fi del partit el Sabadell es va centrar dominant de nou i aconseguint sumar un punt de gran valor.

Fitxa tècnica:

0 - Còrdova: Alberto García; Fernández, Gaspar, Ximo Navarro, Fuentes (Fede, m. 84); Borja García, López Garai, Javi Hervás (Airam, m. 45), Dubarbier; López Silva (Alberto Aguilar, m. 87 ), i Charles.

0 - Sabadell: De Navas, Toni Lao, Samuel, Olmo, Bermudo, Juvenal, Héctor Simón, Arteaga (Puigdollers, m. 71); Aaron Bueno, Ezequiel (Álex Cruz, m. 77) i Luna (Florian, m. 38 ).

Àrbitre: Hernández Hernández (Col · legi canari), que va expulsar al min. 56 al cordobesista Ximo Navarro per doble groga, mentre que van ser amonestats amb targeta els locals Fernández i Gaspar, i els catalans Olmo, De Navas, Héctor Simon, Arteaga, Samuel, Luna i Bermudo.

Incidències: Partit de la trenta quarta jornada de Segona, disputat a El Arcángel davant 12.475 espectadors, amb terreny de joc en acceptables condicions. Es va guardar un minut de silenci per la mort de la mare del jugador del Sabadell Mackay.