Esports 07/03/2011

Sense Cristiano, el Madrid també guanya

Nuria García
El francès Karim Benzema es va reivindicar a  El Sardinero amb dos gols.

Barcelona.El Reial Madrid es va tornar a posar a set punts del Barça després que els blancs guanyessin el Racing a El Sardinero (1-3). Sense Cristiano Ronaldo, que es va lesionar en els últims minuts del partit de dijous a Màlaga, els de José Mourinho també van sumar els tres punts en un partit en què el davanter francès Benzema es va reivindicar amb dos gols.

Durant els primers 45 minuts, els blancs van ser molt superiors als locals, que van marxar al descans amb l'avantatge de dos gols. En tres minuts, el Madrid va pràcticament sentenciar. Al minut 23, Özil va deixar-li en safata el gol a Adebayor i, poc després, novament el mig alemany va inventar-se una altra assistència, aquest cop cap a Karim Benzema, que davant Toño no va perdonar. El Racing es va defensar amb ordre, però els jugadors locals van esperar massa al darrere la contra que els permetés superar el Reial Madrid.

Dos penals fallats

El Racing va sortir bé en la segona meitat, més despert que en la primera, i va poder retallar distàncies quan Giovani dos Santos va entrar dins l'àrea i Xabi Alonso li va fer un clar penal. Pinillos va desaprofitar la pena màxima xutant excessivament fluix a les mans de Casillas. El Reial Madrid va abaixar el ritme i el Racing va començar a creure en ell. Així, una recuperació de pilota la va aprofitar Lacen per fer una passada vertical a Kennedy, que va superar Casillas i va posar l'1-2 en el marcador (minut 71).

El Racing va anar a buscar l'empat, obrint-se i llançant-se a l'atac, i això, davant equips que no perdonen, com ara el Reial Madrid, es paga car. Els locals només van aguantar cinc minuts. Els que va trigar Di María a fer una passada llarga per a Benzema. El francès va tornar a marcar, ara amb un xut creuat, reivindicant-se com el golejador de l'equip davant l'absència del portuguès Cristiano Ronaldo.

Encara va haver-hi temps perquè Torrejón fes caure Di María dins l'àrea i l'àrbitre decretés un nou penal. Com havia passat minuts abans a l'altra porteria, el porter Toño va encertar el xut d'Adebayor i el va refusar.