Esports 10/10/2011

Cristiano Ronaldo: "Cridar-me 'Messi' és cosa d'alguns anormals"

Martí Molina
2 min

Barcelona.Cristiano Ronaldo va criticar amb duresa els aficionats que el van xiular durant el partit que va disputar a Xipre a principis de setembre amb la seva selecció, i els va qualificar d'"anormals" per haver-li cridat "Messi, Messi" en el transcurs de l'enfrontament, segons informava ahir el diari A Bola en la seva edició digital.

El davanter portuguès del Reial Madrid va considerar que "aquests crits són cosa d'alguns anormals", però va assegurar que "no estava preocupat per aquest fet". D'altra banda, el jugador va assegurar que qualsevol amant del bon futbol gaudia veient el joc que despleguen tant el Reial Madrid com la selecció de Portugal: "A qui li agrada el futbol segurament li agrada veure Cristiano Ronaldo", va concloure.

La història es remunta un mes enrere, a principis de setembre, en el partit que la selecció de Portugal va disputar a Xipre, corresponent a la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2012, i que va acabar amb victòria portuguesa per un contundent 0-4.

Ronaldo, que va disputar els 90 minuts de l'enfrontament, va haver d'escoltar com els aficionats xipriotes feien càntics a favor del blaugrana Leo Messi cada vegada que el futbolista del Reial Madrid intervenia en alguna acció del joc. En aquell partit, CR7 va anotar els dos primers gols i va donar l'assistència del tercer.

De fet, el futbolista portuguès ja va respondre als aficionats just després d'anotar la seva segona diana. Ronaldo es va posar la mà darrere l'orella i es va dirigir cap als aficionats, en una acció que va encendre encara més els ànims dels més de vint mil seguidors que omplien el GSP Stadium de Nicòsia, i que l'àrbitre del partit va castigar amb una targeta groga.

Després de l'enfrontament, Cristiano Ronaldo va assegurar als mitjans de comunicació del seu país que havia "respost al camp als aficionats que havien cridat el nom de Leo Messi".

Les d'ahir no són les primeres declaracions del futbolista portuguès respecte als crits que rep a les graderies d'alguns estadis de futbol. Després del partit de Champions que va disputar amb el Reial Madrid a l'estadi del Dinamo de Zagreb, el jugador ja va assegurar que el xiulaven perquè era "guapo, ric i un bon jugador" i que per tot això li tenien "enveja".

stats