Esports 14/09/2017

Cristiano Ronaldo: "Necessitàvem guanyar"

El davanter portuguès va ser nomenat millor del partit després del seu doblet contra l'APOEL

Cristiano Ronaldo celebra el segon gol del Madrid contra l'APOEL

BarcelonaCristiano Ronaldo va evidenciar les ganes de tornar al camí de les victòries que tenia el Reial Madrid. "Era un partit que necessitàvem guanyar. Jugàvem a casa i volíem començar bé a la Champions", va comentar el portuguès, que va reconèixer que podrien haver marcat "més gols". Cristiano va tornar a l’onze titular del Madrid un mes després de la seva sanció i va aconseguir dos dels tres gols que els blancs van marcar contra l’Apoel en l’estrena a la Champions (3-0).

"Estic encantat de tornar a jugar. És una competició diferent, i començar jugant i de nou marcant gols era molt important per a mi", va explicar el portuguès. Va obrir el marcador a l’inici del primer temps, però el Madrid no va tenir fluïdesa en el seu joc i pràcticament no va inquietar la porteria dels xipriotes. "No podem estar contents de la primera part, la segona va ser millor", va explicar el tècnic Zinedine Zidane, crític amb l'inici de duel dels seus homes: "No vam entrar gaire bé, sobretot amb el ritme de pilota, que és on nosaltres sempre marquem la diferència".

A la represa, amb més intensitat en el joc, Cristiano va repetir, aquesta vegada de penal. Sergio Ramos, amb una xilena al cor de l’àrea, va rubricar el triomf dels de Zidane. El Madrid lidera un grup en el qual el Tottenham va superar 3 a 1 el Borussia Dortmund, amb doblet de Harry Kane.

Qui va mostrar-se intractable va ser el City de Guardiola: 0-4 al Feyenoord amb

doblet aeri de Stones i un gol per a cadascun dels dos davanters, Gabriel Jesús i Agüero. El Sevilla va empatar a Liverpool (2-2) en un partit amb minuts per a Coutinho, que ja no podria jugar la Champions si fitxés pel Barça al gener.