FUTBOL
Esports 18/05/2012

Cristiano Ronaldo treu pit i afirma: "Sóc millor que Messi" i "juguem millor que el Barça"

El portuguès ha ofert una entrevista a la CNN International on afirma que "el Madrid ha demostrat que juga millor que el Barça"

Ara
1 min

BarcelonaCristiano Ronaldo està convençut que és "millor" que Leo Messi. El davanter del Reial Madrid està "cansat" que se'ls compari contínuament, encara que creu que és superior a l'argentí. "No es tracta de qui és millor, no m'agrada que em comparin amb ningú. No es pot comparar un Ferrari amb un Porsche perquè porten un motor diferent. Hi ha gent que diu que jo sóc millor i altres que diuen que el millor és ell, però al capdavall, ells decidiran qui és el millor del moment. Jo crec que sóc jo. Ell fa el millor per al Barcelona i jo faig el millor per al Madrid. La gent veu els números i diu 'és increïble'. Hem batut el nostre propi rècord, és al·lucinant. Ens motivem l'un a l'altre, per això el nivell de la competició és tan alt i per això el Madrid i el Barcelona són els millors equips del món", ha afegit.

Ronaldo diu que està "segur" que el Reial Madrid ha jugat millor que el Barça aquesta temporada. També ha recordat que "és molt difícil" guanyar al Camp Nou, que han merescut "guanyar la Lliga" i que han estat "millors" que el seu rival.

stats