Croàcia derrota Irlanda sense enamorar i és líder

T.p.
Croàcia derrota Irlanda sense enamorar i
 és líder

BARCELONACroàcia lidera el grup C després de golejar els irlandesos a Poznan. Sense jugar bé, els homes de Slaven Bilic van saber derrotar una Irlanda entusiasta però tècnicament limitada. L'equip de Giovanni Trapattoni, amb el suport de més de 15.000 aficionats, va saber aixecar el cap després de veure com Mandzukic marcava als tres minuts de joc després d'una jugada amb rebots que va caçar el golejador del Wolfsburg.

Però St. Ledger va empatar de cap després de rematar una falta al minut 17 fent justícia al joc d'una Irlanda que sabia desconnectar els jugadors claus de Croàcia, com Modric. Just abans del descans, però, un rebot dins de l'àrea deixava Jelavic tot sol davant de Given. El davanter de l'Everton va fer el 2-1 mentre els irlandesos protestaven el fora de joc clar del croat en el moment de fer un gol que no feia justícia al joc dels dos equips.

A la segona part, Croàcia va tornar a colpejar en els primers minuts, altre cop gràcies a Mandzukic, i també a la sort: el cop de cap del davanter balcànic va topar amb el pal i el cap de Shay Given abans d'entrar.

El 3-1 era un mur per als irlandesos, que van intentar-ho sense sort movent la banqueta i reclamant un penal molt clar no xiulat sobre Robbie Keane. Però Croàcia no es va deixar sorprendre i va aturar els rivals amb un joc que fregava la violència.