BARÇA
Esports 23/02/2012

Dani Alves: "Guardiola ha retornat el somriure al futbol"

Luana Valls
1 min
Dani Alves durant l'acte de presentació de la seva nova pàgina web personal.

BARCELONA.Dani Alves va aprofitar les últimes hores que tenia lliures abans de tornar als entrenaments ahir a la tarda per presentar la seva pàgina web personal. El brasiler va defensar el seu rendiment i va afirmar: "Em preocuparia si els meus companys o l'entrenador parlessin del meu rendiment, però ells no dubten".

Tant Alves com Isaac Cuenca, el jugador del Barça que va comparèixer en roda de premsa a la tarda, van parlar sobre la renovació de Guardiola. "Renovarà, sense ell no som ningú -va afirmar Alves-, el Pep ha retornat el somriure al futbol". Per la seva banda Cuenca va assegurar que els jugadors no estan preocupats i va afirmar que la renovació de Guardiola "seria el millor per a tots". Cuenca, que compareixia per primera vegada com a jugador del primer equip a la sala de premsa, va reconèixer que fa un any no s'hauria cregut que pogués ser allà: "Ni el futbolista més optimista ho hauria pensat". Sobre la Lliga, el jugador de Reus va dir que estan disposats a continuar treballant: "Sabem que és difícil, però hem de seguir lluitant per si el Madrid té alguna ensopegada i aprofitar-ho".

El Barça es va tornar a entrenar ahir a la tarda després dels dos dies de festa. A la sessió hi van participar tots els jugadors disponibles del primer equip més Tello.

stats