En breu
Esports 09/04/2012

Dani Alves, amb un estirament muscular, és dubte per al Getafe

1 min
Dani Alves, amb un estirament muscular, és dubte per al Getafe

Dani Alves és dubte per al partit de dimarts del Barça contra el Getafe. El lateral brasiler pateix un "lleu estirament muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra -segons va informar ahir el club a través d'un comunicat- i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits". El jugador va notar molèsties musculars a la segona part del partit contra el Saragossa a la Romareda, i els serveis mèdics blaugranes van confirmar ahir la petita lesió.

Qui també és dubte per al compromís de dimarts és Gerard Piqué. El central, que es continua recuperant de la sobrecàrrega al bíceps femoral de la cuixa esquerra, va entrenar-se al marge dels companys en una sessió de recuperació en què van participar fins a cinc jugadors del planter: Tello, Muniesa, Montoya i Bartra, del Barça B, i el porter Sergi Tienda, del juvenil A. L'equip tornarà a la feina aquesta tarda (18 h) a la Ciutat Esportiva.

Adriano Correia va ser l'encarregat d'atendre ahir els mitjans de comunicació després de l'entrenament. El brasiler va assegurar que mai no va deixar de ser optimista a la Lliga: "Quan estàvem a deu punts vaig creure que tindríem una oportunitat. I aquí estem, feliços". També es va fer ressò de les queixes cap als àrbitres. "A nosaltres tant ens fa. Qui perd sempre intenta trobar una excusa", va dir. I es va afegir a les crítiques pel mal estat del terreny de joc a Saragossa: "Això no només ens perjudica a nosaltres, sinó també el rival", va subratllar.

stats