CICLISME
Esports 07/09/2012

Daniele Bennati guanya la divuitena etapa de la Vuelta

Albert Rabadan
1 min

BARCELONA.L'italià Daniele Bennati va guanyar a l'esprint la divuitena etapa de la Vuelta a Espanya. El millor esprintador de l'equip RadioShack-Nissan va atrapar en els últims metres de l'etapa el britànic Ben Swift. Bennati s'havia quedat a un pas de guanyar la seva primera etapa la setmana passada, quan John Degenkolb el va superar just en els últims metres, però ahir es va poder treure aquesta espina. Degenkolb, que enguany ha guanyat quatre etapes de la Vuelta, ahir no va tenir sort.

L'etapa d'ahir va tenir alguns moments de nervis camí de Valladolid, ja que les carreteres obertes del traçat exposaven el gran grup a la perillositat del vent. Finalment, ni l'equip Katiuixa ni l'Sky, que ho van intentar tímidament, van poder fer mal trencant el grup i l'únic moviment important del dia va ser un esprint intermedi per lluitar per la cinquena plaça de la classificació general a base de bonificacions, amb Robert Gesink com a protagonista.

Alberto Contador va mantenir el mallot vermell de líder sobre Valverde i el Purito Rodríguez sense despentinar-se. La Vuelta acaba aquest diumenge a Madrid.

stats