LLIGA
Esports 26/11/2011

"Davant de Messi t'agafen ganes de resar"

Diferències "Hi ha diferències amb el Barça, però això no vol dir sortir derrotat d'entrada" Horaris "És difícil que un nen vingui a Getafe si abans juga el Madrid"

Albert Solé
2 min

Rafa López (Peñafiel, Valladolid, 9-4-1985) ja fa quatre anys que juga al Getafe. Titular indiscutible amb tots els tècnics que ha tingut, a finals de la temporada passada es va trencar el menisc i ha tornat fa poc.

El Getafe últimament no estava acostumat a un inici de Lliga tan dolent com aquest, no?

La veritat és que està sent difícil, ja que, sincerament i sense menystenir ningú, crec que tenim equip per estar a mitja taula tranquils, i si les coses surten bé lluitar per alguna cosa més. Però no està sent possible i l'únic que podem fer és lluitar per treure l'equip d'allà baix.

Amb la crisi no corren bons temps per als equips que no són ni el Barça ni el Madrid...

Nosaltres aquí tenim la gran sort que tenim un president que té el club sanejat i que sempre compleix amb els pagaments, una sort que altres clubs potser no tenen.

Què saps dels nous propietaris de Dubai?

Jo, igual que la resta de la plantilla, me n'he mantingut al marge i no hi pensem gaire.

Com afronta un jugador com tu un partit contra el Barça? Firmant un empat i no sent golejat?

El primer que hem de ser és realistes, toca ser conscients que si podem aconseguir alguna cosa és des de l'esforç i la humilitat. Actualment aquests dos equips estan per sobre de tots, a Espanya i a Europa, i quan surts al camp n'has de ser conscient, però no per això surts derrotat d'entrada, perquè llavors segur que ja no hi tens a fer.

On es nota més és als camps de futbol...

Nosaltres tenim aquest petit problema, que ve poca gent al camp. Tenim els nostres socis, que són molt fidels i sempre hi són, però després hi ha decisions que ens desafavoreixen. Per exemple, nosaltres som el tercer equip de Madrid, i avui dues hores abans del Getafe-Barça hi ha un Reial Madrid-Atlètic de Madrid. I esclar, si un pare que li pregunta al seu fill què prefereix anar a veure, és difícil que vingui al Coliseo si no és molt fidel al Getafe.

Tu que has jugat diverses vegades contra el Barça, quan veus que Messi ve cap a tu, què penses?

[Riu.] T'agafen ganes de resar… Són jugador molt bons i només els pots parar amb molt d'esforç i humilitat, anant al 120% i sabent que per sort el futbol no és com les matemàtiques, en què tot és exacte. I per què no pensar a donar la campanada? Hem de sortir a aconseguir-ho.

stats