TENIS
Esports 08/09/2012

David Ferrer jugarà les semifinals de l'Open dels EUA

T.p.
1 min
Ferrer celebrant el seu triomf a Flushing Meadows.

BARCELONA.El xabienc David Ferrer jugarà les semifinals de l'Open dels Estats Units contra Novak Djokovic després de superar en cinc sets un altre tenista serbi, Janko Tipsarevic. El jugador de Xàbia es va imposar per 6-3, 6-7 (5-7), 2-6, 6-3 i 7-6 (6-4) en quatre hores i mitja de partit. Ferrer, quart cap de sèrie del torneig, arriba per segon cop a les semifinals de Flushing Meadows. Aquest és el quart cop que Ferrer arriba a les semifinals d'un Grand Slam. El 2007 ho va fer per primer cop precisament a Nova York, després de superar en tres sets l'argentí Juan Ignacio Chela. A les semifinals, però, va caure contra qui serà el seu rival aquest any, Djokovic, per un clar 6-4, 6-4 i 6-2. A més, el 2011 Ferrer va arribar a les semifinals de l'Open d'Austràlia i aquesta temporada ja ho ha fet a Roland Garros. Ferrer viu la millor temporada de la seva carrera, ja que ha arribat com a mínim als quarts de final de tots els Grand Slams.

Novak Djokovic, per la seva banda, arriba a semifinals després de no patir tant contra Juan Martín del Potro, derrotat en tres sets: 6-2, 7-6 (7-3) i 6-4. Del Potro va plantar cara només al segon, amb un set que va durar 59 minuts. Djokovic, per cert, passarà a ser el nou número 1 mundial per davant de Roger Federer, eliminat pel txec Berdych. Precisament, la segona semifinal serà entre l'escocès Andy Murray i el mateix Tomas Berdych.

Al quadre femení, les semifinals es juguen aquesta matinada entre la russa Maria Xaràpova i la bielorussa Viktòria Azarenka per una banda, i l'italiana Sara Errani i la jugadora local Serena Williams per l'altra.

stats