INTERNACIONAL
Esports 03/06/2012

Cristiano falla un penal i Pepe marca en pròpia porta

T.p.

BARCELONAMal dia dels jugadors madridistes de la selecció de Portugal, que va tancar la preparació de l'Eurocopa amb una derrota per 1-3 contra Turquia a casa. El madridista Cristiano Ronaldo va jugar els 90 minuts i va veure com el porter turc, Volkan Demirel, li aturava un penal que hauria pogut significar l'empat a 2. Poc després el seu company d'equip Pepe va protagonitzar la jugada estranya del dia en marcar en pròpia porta l'últim gol del matx, després de refusar la pilota malament i veure com un company xutava contra el seu propi cos. Turquia, que no jugarà l'Eurocopa, s'havia posat 0-2 gràcies a dos gols de Bulut. Nani va fer el gol dels local als 57 minuts, poc abans del penal que va fallar un Cristiano Ronaldo que va marxar del camp capcot.