SEGONA DIVISIÓ
Esports 08/04/2012

Una gran primera part dóna el triomf al Barça B davant del Còrdova (2-0)

El filial blaugrana ha superat un Còrdova espectral (2-0) que amb prou feines ha creat ocasions clares de gol al Miniestadi

Gerard Deulofeu.

BarcelonaEls visitants, aspirants a l'ascens, han ofert una imatge molt fluixa. Paco Jémez va situar una defensa avançada que va facilitar la feina a un Barça B que viu un moment de joc dolç. Aquest de fet, era el millor escenari per a Deulofeu, sempre atent.

Va ser el jove extrem qui va trencar el partit abans de patir una forta contusió al turmell dret. Tot i això, la seva missió ja estava complerta des del minut 20, quan va rebre una passada de Balliu en profunditat i va batre el porter rival sense problemes. La seva lesió va ser una mala notícia per al filial, però va entrar Riverola al seu lloc i va ser ell mateix qui a prop del descans va ampliar el marcador, en una pilota servida de falta per Dos Santos, mal refusada per la defensa i empalmat amb fúria pel migcampista. La rematada va ser desviada per Charles, que va desviar la trajectòria de la pilota i va enganyar el porter Alberto García.

No va millorar el segon temps, amb el Barça B gestionant la seva renda amb més ofici que brillantor. El Còrdova, perdut, tampoc va trobar soluciona i ja suma una victòria en les seves últimes nou sortides.

Fitxa tècnica:

Barcelona B: Oier; Balliu, Armando, Sergi Gómez, Planas; Dos Santos, Rafinha, Sergi Roberto; Deulofeu (Riverola, min. 36), Lobato (Carmona, min. 72) i Rodri (Espinosa, min. 85) .

Còrdova: Alberto García; Fernández, David Prieto (Patiño, min. 64), Ximo Navarro, Dubarbier; Borja García, Alberto Aguilar, Javi Hervás (Vico, min. 46), López Silva; Charles i Airam (Pepe Díaz, min. 78).

Gols: 1-0, min.21: Deulofeu. 2-0, min. 41: Riverola.

Àrbitre: Lesma López (col·legi madrileny). Va amonestar Planas (min. 37), Dos Santos (min. 52) i Armando (min. 67) pel Barça B ja Dubardier (min. 45), Alberto Aguilar (min. 60) i López Silva (min. 80) pel Còrdova.

Incidències: Partit de la trenta tercera jornada de la Lliga Adelante, disputat davant 2.580 espectadors al Miniestadi del FC Barcelona.