30/10/2011

Deulofeu debuta i Isaac Cuenca ja marca

2 min
Deulofeu, que no va poder debutar l'última temporada, ho va fer ahir.

BARCELONA.Josep Guardiola ja ha fet debutar a Primera Divisió 19 jugadors que han passat per la Masia o pel Barça B. Si el primer va ser Sergio Busquets, l'últim ja no és Isaac Cuenca. Ahir el tècnic de Santpedor va donar galons a un dels jugadors que més expectació ha generat abans d'arribar al Camp Nou, Gerard Deulofeu. El jove de Riudarenes, de 17 anys, va poder estrenar-se finalment traient-se de sobre el mal regust de boca que li va quedar l'última temporada a Sant Sebastià, quan Guardiola el volia fer debutar però una lesió, de Montoya, el va deixar sense aquesta oportunitat.

Deulofeu es converteix en el desè jugador més jove de la història del Barça a debutar a Primera Divisió, debut que va arribar precisament el dia en què Isaac Cuenca es va estrenar com a golejador a Primera Divisió amb un preciós gol. Cuenca va ser titular per segon cop amb el primer equip. Després de fer-ho a Granada, el de Reus es va estrenar com a titular a l'estadi firmant una gran actuació. Cuenca, eufòric, va admetre: "No sabia gaire bé com celebrar el gol. He vist que podia posar-me pel mig i que el porter m'aturaria un xut, ja que estava molt avançat, així que he decidit deixar-lo endarrere. Aquest gol és un somni que s'ha fet realitat, no m'ho podia ni creure", va dir Isaac a la fi del partit.

La gent "tocada"

Guardiola va valorar positivament el partit de Cuenca, que l'última temporada jugava cedit al Sabadell. Segons el tècnic blaugrana: "L'Isaac ha jugat molt bé, com a extrem sap quan li toca passar o afrontar l'un contra un. Ha treballat fort i ha marcat el seu primer gol, cal felicitar-lo". Ara, Guardiola va voler recordar: "Tenim Afellay i Pedro lesionats, Villa gairebé tocat i no tenim massa gent a dalt, per tant ens cal l'Isaac o Gerard Deulofeu. La gent de la casa sap que si treballa bé podrà disposar d'oportunitats. A Deulofeu encara li manca part de trajecte, temps, i creixerà al filial. Però ells saben que dies així, amb gent tocada, agafarem gent de la casa". Uns problemes físics que han significat que Cuenca i Deulofeu toquin el cel amb les mans.

stats