OPEN D'AUSTRÀLIA
Esports 25/01/2012

Djokovic supera un Ferrer combatiu i jugarà les semifinals davant de Murray

L'Open d'Austràlia tindrà el millor cartell possible a les semifinals: Federer-Nadal i Djokovic-Murray

Toni Padilla
1 min
Djokovic, en acció als quarts de final d'Austràlia davant de Ferrer

BarcelonaEl número 1 mundial segueix ferm a l'Open d'Austràlia i ha superat en tres sets el seu botxí del darrer Màsters, David Ferrer (6-4, 7-6 i 6-1). El partit ha vist dos primers sets molt durs en què Ferrer ha fer patir de valent el tenista de Belgrad, però Ferrer ha desaprofitat la gran oportunitat d'igualar el partit en el tie break del segon set. En el tercer, Ferrer ha patit una davallada física i Djokovic l'ha castigat sense pietat: 6-1.

Ferrer s'ha mostrat molt ferm amb el seu servei i ha somiat a oferir més resistència, especialment quan tenia un break a favor durant el segon set i Djokovic semblava una mica descentrat. El balcànic, però, ha gaudit d'una pilota de break que ha aprofitat, i ha recuperat el joc segur que l'ha convertit en el millor tenista del món ara mateix. Ara, Djokovic lluitarà pel segon títol a Melbourne i repetirà la final de l'any passat a semifinals.

Murray esclafa Nishikori

El rival de Djokovic serà Andy Murray, que aquesta matinada ha superat el japonès Kei Nishikori per 6-3, 6-3 i 6-1, en 2 hores i 12 minuts. Murray, finalista en les dues darreres edicions de l'Open d'Austràlia, no ha patit gens davant el jugador revelació del torneig. El japonès ha signat a Melbourne la millor actuació de la seva carrera, amb triomf davant de Tsonga com a moment màgic.

Els dos primers sets van ser de domini de Murray gràcies al seu joc agressiu i dominant, però Nishikori ha ofert certa resistència. Ara, al tercer set el japonès ha dit prou i ha caigut per un clar 6-1.

stats