EL GIRONA ASSALTA EL MINIESTADI
Esports 09/01/2011

Dos minuts trepidants donen el derbi al Girona

Adrià Soldevila

Barcelona.El Barça B i el Girona afrontaven ahir un derbi català amb necessitats similars. Els dos equips arribaven al partit amb 7 jornades consecutives sense guanyar i amb el Barça havent sumat sis empats seguits.

Al minut 71, l'exblaugrana Dani Tortolero va firmar el primer gol del Girona, però Jonathan Soriano, al 92, va aconseguir l'empat. I quan el partit ja semblava acabat, Ranko Despotovic va marcar el gol de la victòria visitant, al 94, que va provocar el deliri del prop d'un miler d'aficionats desplaçats al Mini.

Victòria èpica del Nàstic

El Gimnàstic va guanyar ahir al Nou Estadi de Tarragona, per 1 a 0 al Reial Valladolid, en un partit on els catalans van sumar la seva primera victòria en nou jornades.

El gol del conjunt de Juan Carlos Oliva el va marcar el veterà Rubén Navarro, al minut 70 de partit i va donar tres punts d'or al Nàstic en la seva lluita per la salvació. Els de Pucela, contràriament, continuen el seu descens cap a posicions de mitja taula, molt lluny del seu objectiu principal, pujar de categoria.