BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 22/05/2012

Duel entre València i Lagun Aro per ser el rival del Barça

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONA.Després d'eliminar diumenge el Lucentum Alacant, el Barça Regal obrirà aquest dijous (21.45 hores) les semifinals de la Lliga Endesa contra el guanyador del partit que aquesta nit (20.30 hores, Esport3) disputaran el València Basket i el Lagun Aro GBC a la Fonteta. L'equip basc, que està signant la millor temporada de la seva història amb Sito Alonso a la banqueta, intentarà donar la sorpresa i repetir el triomf de diumenge, quan es va imposar al conjunt que entrena Velimir Perasovic en un igualat partit que va necessitar pròrroga.

El Barça Regal s'ha imposat en tots els partits que aquesta temporada ha jugat tant contra el València Basket (68-72 i 76-72) com, encara amb més claredat, contra el Lagun Aro GBC (56-71 i 77-71), un equip que intenta practicar un joc ràpid molt semblant al que proposa Xavi Pascual.

L'equip blaugrana jugarà les semifinals de la Lliga Endesa per setè any consecutiu, una fita només superada pel Caja Laboral. L'equip basc, que a partir de dijous s'enfrontarà al Reial Madrid, no es perd aquesta ronda de la temporada 2003-04.

stats