Esports 22/02/2015

El Reial Madrid no falla al camp de l'Elx i s'escapa a la classificació (0-2)

Cristiano Ronaldo ha marcat el segon gol del partit i ja en porta 29 a la Lliga

Isco, en acció al camp de l'Elx

BarcelonaEl Reial Madrid no ha desaprofitat la derrota del Barça al Camp Nou contra el Màlaga, i s'ha endut els tres punts del Martínez Valero d’Elx en un partit en què els homes de Carlo Ancelotti no han patit en defensa (0-2). Amb Kroos, Lucas Silva i Isco al mig del camp, el Madrid ha dominat el matx. L’agressiva defensa de l’equip de Fran Escribà ha aconseguit mantenir l’emoció fins entrada la segona part, malgrat que el col·legiat del partit, ja abans del descans, ha anul·lat un magnífic gol de Karim Benzema, de xilena, per un fora de joc que no ho era. Cristiano Ronaldo i Bale, molt actius, obrint el camp, no tenien el dia davant de porteria, amb el portuguès mostrant-se molt nerviós cada cop que una oportunitat acabava sense gol.

A la segona part, Benzema, molt encertat, ha fet el 0-1. Finalment, als 70 minuts Cristiano ha aconseguit el gol que perseguia, després de rematar de cap una centrada de Marcelo. Amb el seu 29è gol a la Lliga, el portuguès ha sentenciat el matx. Isco, amb un gran partit, ha imposat la seva llei i ha tornat a deixar grans detalls. Amb aquesta derrota, l'Elx segueix a la part baixa de la classificació.