EUROCOPA 2012
Esports 23/06/2012

Entrevista a Andrés Iniesta: "La temporada vinent els que hem de respondre som els jugadors"

Iniesta està en un moment dolç de joc i gaudeix del moment; és feliç. L'únic que el trasbalsa és que fa massa dies que no veu la Valeria, la seva filla, explica en una entrevista a l'ARA

Rut Vilar
1 min
L'AMIC DE LA PILOTA  Iniesta jugant amb una pilota abans d'un dels últims entrenaments de la selecció espanyola abans del partit d'avui.

Donetks (Ucraïna)Tot apunta que si Iniesta continua jugant aquesta Eurocopa com ho ha fet fins ara agafarà el testimoni de Xavi com a millor futbolista del campionat. El jugador de Fuentealbilla analitza, en una conversa amb l'ARA, el partit de quarts de final de l'Eurocopa davant de França, però també parla sobre el seu estat de forma i reconeix que "aquesta temporada ha sigut molt exigent, però em trobo molt bé".

Sobre l'Eurocopa, admet que "serà molt dur guanyar. França és un equip que també vol la pilota". A més, Iniesta també parla de la seva vida privada: "Sempre m'havia fet il·lusió formar una família, i a mesura que m'anava fent gran encara me'n feia més. Sóc molt feliç d'haver-ne format una, de tenir una filla, a qui ara trobo molt a faltar".

Podeu llegir-ho a l'ARA Premium.

stats