SELECCIONS
Esports 16/08/2012

Cesc Fàbregas marca un gol per a Espanya a Puerto Rico (1-2)

Quatre jugadors del Barça han participat en un amistós sense història i sense gaire interès contra un rival molt fluix

T.p.
Cesc, durant el partit de quarts de final Espanya-França

BarcelonaLa selecció espanyola ha guanyat un amistós a Puerto Rico per 1-2. El partit, molt fluix, s'ha jugat en un estadi de beisbol. Puerto Rico, una selecció fluixa, ha dedicat bona part del partit a defensar, i, de fet, als 40 minuts el resultat encara era de 0-0. Espanya, que jugava el primer partit des de la final de l'Eurocopa, ha jugat a mig ritme i ha trobat els gols durant els cinc darrers minuts del primer temps, quan han marcat Cazorla i, amb una bonica volea, Cesc. Durant la primera part han jugat Reina; Juanfran, Albiol, Piqué, Monreal; Alonso, Cesc, Cazorla; Iniesta, Torres i Navas. Juanfran s'ha lesionat.

A la segona part Del Bosque ha fet canvis, amb l'aparició d'homes com Sergio Busquets, que ha vist una targeta, Casillas, Ramos o Fernando Llorente. Puerto Rico ha fet l'1 a 2 als 68 minuts gràcies a una errada defensiva d'Espanya que Cintrón ha aprofitat. Els locals però, no han gaudit d'oportunitats per empatar.

Valdés i Pedro doncs, han volat a Puerto Rico per no jugar ni un minut. Busquets, Iniesta i Pique n'han jugat 45, i Cesc tots 90.