AMISTÓS
Esports 13/11/2011

Espanya cau a Wembley amb set blaugranes (1-0)

David R. Jover
Les portades de tots els diaris argentins destacaven el ridícul de la seva selecció.  David Villa va intentar-ho durant tot el partit, però la defensa anglesa el va saber aturar.

BarcelonaLa millor notícia de la derrota d'Espanya ahir a Wembley va ser que els set jugadors del Barça que van disputar minuts -Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa, Fàbregas i Puyol- van acabar sans, sense cap molèstia ni cap ensurt. La selecció espanyola va caure per 1-0 contra Anglaterra en un matx en què va dominar els noranta minuts.

La cara que mostren els de Del Bosque en partits oficials i amistosos és diferent i ahir, tot i jugar un partit més que correcte, van trobar a faltar la clarividència de Xavi, Silva i Iniesta en els metres finals per nodrir de pilotes David Villa, que va ser un dels que més es va aproximar al gol en el segon temps amb un xut des de la frontal de l'àrea que va tocar al pal esquerre de la porteria de Joe Hart.

Ahir, en un estadi de Wembley que portava molt bons records als vuit blaugranes convocats -Valdés va ser l'únic que no va jugar-, Espanya es va mostrar superior en totes les línies però va pagar ben car l'únic error que va cometre.

Va ser a la represa, al minut 48, quan Frank Lampard va haver d'empènyer una pilota al fons de la xarxa que prèviament havia rematat Darren Bent al pal. José Manuel Reina, que va substituir Iker Casillas al descans, no va calcular bé el bot de la pilota i això va permetre que no arribés a la primera rematada de Bent. Lampard, totalment sol, no va perdonar i va marcar l'únic gol del partit.

Fàbregas tenia l'empat

En dues ocasions, en els dos últims minuts de partit, va tenir Cesc Fàbregas el gol de l'empat a les botes. El d'Arenys no va saber superar el porter anglès amb dues rematades d'aquelles que no acostuma a fallar en els partits amb el Barça.

La més clara va ser l'última del partit, en què entrant des de la segona línia com tan bé sap fer, i amb tot a favor, no va saber superar un Joe Hart que ja estava venut.

El pròxim partit d'Espanya se-rà dimarts a San José contra Costa Rica.