ESPANYOL
Esports 29/05/2012

Les explicacions de la COPE no satisfan l'Espanyol en la vista preliminar de la demanda contra la ràdio

L'Espanyol i la Cadena COPE s'han citat aquest matí al jutjat de Primera Instància número 21 de Barcelona, en la vista preliminar de la demanda que el club va presentar contra l'emissora i el periodista Juan Antonio Alcalá

Efe
1 min

BarcelonaLa COPE va vincular l'Espanyol amb un suposat pacte del resultat del partit contra l'Sporting de la temporada 11-12 a Cornellà-El Prat a través d'una font de la Lliga de Futbol Professional. L'emissora ha reconegut l'existència d'aquesta conversa i també la seva gravació en una cinta, però s'ha negat a aportar-la. El club i la ràdio s'han citat aquest matí al jutjat de Primera Instància número 21 de Barcelona, en la vista preliminar de la demanda que el club va presentar contra l'emissora i el periodista Juan Antonio Alcalá -demanen tres milions-.

"A nosaltres no ens serveix aquesta actitud de tiro la pedra i amago la mà. No ens val i per això hem demanat un registre a la seu de la COPE per trobar aquesta cinta. Són manifestacions molt greus", ha explicat el portaveu del Consell d'Administració de l'Espanyol i membre de l'àrea jurídica, Rafael Entrena.

Entrena ha subratllat que ara l'entitat inicia "la segona fase, és a dir, l'articulació de la demanda de tres milions d'euros" per danys a l'honor i a la imatge de l'Espanyol. "El mal ja està fet i l'única novetat, en cas de tenir la gravació, seria que la nostra demanda s'estendria a la font", ha insistit.

stats