TORNA OSVALDO
Esports 20/03/2011

Com és un Espanyol sense Callejón?

Natalia Arroyo
1 min
José Callejón es perdrà avui a Màlaga el primer partit de la temporada en Lliga per acumulació de targetes.

Barcelona.Les lesions i sancions han obligat Pochettino a improvisar alineacions gairebé cada jornada. Avui visita la Rosaleda sense Callejón -l'únic jugador de la plantilla que encara no s'havia perdut cap partit-, Javi Márquez ni Duscher, amb molèsties, però recupera Osvaldo, Sergio García i Jordi Amat.

Sense jugadors de banda

Callejón ha disputat un 92% dels minuts de l'Espanyol en lliga, i ha sortit de titular en els 28 partits disputats fins ara. És el jugador més utilitzat, seguit de Verdú (90% dels minuts), Luis García (87%) i Kameni (85%).

Costa d'imaginar un onze sense l'esforç en banda del granadí, sense les faltes que provoca (és el líder del campionat amb 105), sense la seva pressió i sortida al contraatac. Pochettino podria retocar el dibuix per suplir-lo, perquè no té homes de banda. No hi és Callejón, Dátolo està lesionat i, sense Javi Márquez ni Duscher, Verdú ha de recular al doble pivot i Luis García s'ha de reciclar al centre. Les alternatives són molt joves (Thievy, 19 anys) o poc pures, com Javi López, Álvaro o Sergio García.

Guanyar sense Javi Márquez

Sense ell, l'Espanyol sempre perd. El repte és que a Màlaga no passi com amb el Madrid (3-0), el Depor (3-0), l'Athletic (2-1), el Mallorca (1-2) i el Llevant (1-0). Algun dia ha de ser el primer, com també serà el primer dia per a Callejón, que mirarà el seu Espanyol des de casa.

stats