ESPANYOL
Esports 23/05/2015

L'Espanyol tanca la temporada amb una frustrant derrota a Vigo (3-2)

L'equip de Sergio ha perdut contra un rival que ha jugat més de mig partit en inferioritat numèrica

Sergio García, marcant el primer gol de l'Espanyol a Vigo de penal

BarcelonaL'Espanyol ha tancat la temporada amb una frustrant derrota a Balaídos contra un Celta que ha jugat més de 60 minuts amb un home menys (3-2). Els locals, sense res en joc perquè ja no podien classificar-se per ser a Europa, han començat més forts, però en una de les primeres aproximacions de l'equip català Sergio Garcia ha forçat la vermella del porter Sergio Álvarez. El mateix capità blanc-i-blau no ha fallat el penal, i ha marcat el seu 14è gol en lliga. Els locals no han notat el cop i el partit ha seguit molt igualat. Hugo Mallo ha empatat abans del descans en un duel amb ocasions a les dues porteries.

A la segona part, Stuani ha fet el segon gol de l'equip de Sergio González amb un magnífic toc per sobre el porter. La reacció del Celta, però, ha estat contundent i Cabral ha empatat 10 minuts més tard. Nolito, als 78 minuts, ha donat els tres punts als gallecs amb un gran gol que ha sorprès Kiko Casilla.

L'Espanyol, que tenia mínimes opcions de ser a Europa la propera temporada en funció d'altres resultats, tanca la lliga just al mig de la classificació, en la desena posició.