ESPANYOL
Esports 30/12/2011

Dol a l'Espanyol per la mort de Salvador Oliveras, metge del primer equip durant gairebé 30 anys

Dol a l'Espanyol per la mort de Salvador Oliveras, metge del primer equip durant gairebé 30 anys. Oliveras tenia 77 anys i patia una malaltia des de feia temps

Ara
1 min

BarcelonaEl doctor Salvador Oliveras Perelló ha mort a Barcelona als 77 anys. Oliveras es va incorporar als serveis mèdics de l’Espanyol a principis dels 80 com a acompanyant de l’aleshores responsable, Alfonso Rocosa, amb el qual va simultaniejar funcions, si bé ja havia començat a col·laborar de manera esporàdica amb el club des dels anys 60. L’arribada a la banqueta de Javier Clemente va provocar que Oliveras s’incorporés aquella mateixa temporada com a metge responsable del primer equip, i des de llavors va exercir aquesta tasca fins al 2001, quan va deixar el càrrec a mans d’Eduardo Mauri i ell va passar a combinar la tasca de consultor del Club i responsable mèdic de l’entitat. L’any 2006 es va desvincular del tot de les seves funcions.

Salvador Oliveras va ser nomenat el 2004 Doctor Honorífic de l’Espanyol. Durant el transcurs del Ciutat de Barcelona davant l'Udinese se li va fer lliurament d’una placa commemorativa i la insígnia d’or i brillants del club.

El funeral se celebrarà dissabte que ve dia 31 de desembre a les 8.45 hores, al tanatori de les Corts.

stats