COPA DEL REI
Esports 29/01/2015

L'Espanyol més madur es classifica per jugar les semifinals de Copa (1-0)

El Sevilla només ha marcat gràcies a Diogo als 88 minuts i cau eliminat contra un gran rival

Caicedo, en acció contra el Sevilla

BracelonaL'Espanyol jugarà les semifinals de la Copa després de desfer-se del Sevilla amb una actuació defensiva magnífica al Sánchez Pizjuán (1-0). L'equip de Sergio González ha defensat el 3-1 del partit d'anada i malgrat el gol de Diogo als 88 minuts, jugarà les semifinals contra l'Athletic Club de Bilbao. Els bascos han derrotat el Màlaga (1-0).

Durant el primer temps, l'equip de Sergio ha ofert una gran imatge, sense deixar-se impressionar per l'afició local. Ja als 2 minuts de joc, Arbilla ha xutat al travesser una falta a la frontal. El Sevilla, amb molta intensitat però poques idees, ha intentat donar pilotes a Bacca, però el colombià només ha xutat fora als 15 minuts, perdent sempre el duel personal amb Héctor Moreno. L'equip català, amb calma i seny, mica en mica s'ha fet amb la pilota, creant ocasions com una contra de Sergio García en que Beto ha aturat el seu intent de vaselina. Lucas, magnífic, ha estat un corcó, i la feina de tot l'equip, solidari en ajudes, ha aturat sempre els atacs sevillans.

Oferint una imatge magnífica, l'Espanyol ha controlat millor el temps del partit. El Sevilla, massa nerviós, ha fet un doble canvi ja al descans, però no ha servit de gaire. Durant els primers 10 minuts de la segona part l'equip local ha atacat amb grapa, però la defensa de l'Espanyol no s'ha posat nerviosa. Sergio ha decidit donar entrada a Stuani per Caicedo, per fer por al rival, canviant el sistema als 70 minuts, quan ha entrat Colotto per jugar amb 5 defenses.

L'Espanyol en cap moment ha perdut el control, aturant tots els atacs d'un Sevilla que només ha marcat gràcies a un gran xut de Diogo als 88 minuts. Però l'Espanyol no s'ha deixat posar nerviós, classificant-se ja que ha amagat la pilota durant els darrers segons. El seu rival serà l'Athletic, amb l'anada a Bilbao el dia 11 de febrer i la tornada a Cornellà-El Prat el 4 de març.