FUTBOL
Esports 06/09/2012

L'Espanyol juga un amistós benèfic pels afectats de l'incendi de l'Empordà

El partit es juga a Vilatenim a les 21 contra una selecció de jugadors nascuts a l'Alt Empordà

Ara
1 min
L'estadi de Vilatenim

BarcelonaLa plantilla blanc-i-blava es desplaçarà aquest dijous a Figueres per participar en un partit amistós contra jugadors de l'Alt Empordà, en una iniciativa solidària que té com a objectiu recaptar fons per als afectats pels incendis d'aquest estiu.

Aquest partit benèfic, que es va gestar en la concentració d'estiu de l'equip, s'oferirà en directe per Esport 3 a partir de les 21 hores i es disputarà a l'estadi de Vilatenim, de la UE Figueres.

El lema de la jornada serà 'Marquem un gol al foc; segueix essent la nostra terra'. El partit amistós serà l'acte central de la jornada. Abans es jugaran partits de diverses categories entre seleccions provincials de l'Alt Empordà. El preu de l'entrada és de 5 euros. L'acte serà presentat per l'actriu i periodista Txe Arana.

La convocatòria de la selecció de l'Alt Empordà és aquesta:

Entrenadors: Raúl Agné i Arnau Sala. Porters: Ureña (Figueres) i Gallego (Peralada). Defenses: Argi (Figueres), Serra (Figueres), Litus (Peralada), Joan Budó (la Jonquera), Mabil (la Jonquera), Salam (l'Escala), Enric Giménez (Llançà), Pau Farrés (Agullana) i Raül Boada (Llers). Migcampistes: Chacón (Peralada), Marquitos (la Jonquera), Planas (Vilamalla), Mito (Base Roses), Omar Hernández (Portbou), Toni Vázquez (Llers), Jordi Vilarrasa (Cistella) i Ander Mirambell. Davanters: Pol Compte (Figueres), Jairo (Figueres), Abraham Huguet (Borrassà), Javi Amigo (Figueres B) i Migue Cortés (Sant Llorenç).

L'Espanyol entrenarà a Peralada

Després del partit, l'Espanyol es quedarà 48 hores a Peralada, on entrenarà aquest divendres i dissabte abans de tornar de nou a Barcelona. En aquests dos dies, l'Espanyol té previst entrenar en doble sessió el divendres i només el matí de dissabte. Pochettino no disposa dels internacionals Héctor Moreno, Rui Fonte i Samuele Longo, ni dels lesionats Colotto, Sergio García i Baena.

stats