Eurolliga
Esports 23/12/2010

El Regal Barça s'enfronta al líder de grup amb l'esperança mínima de ser segon

El Palau Blaugrana rebrà aquest vespre el líder del Grup C amb l'al·licient de superar el Fenerbahce Ülker a la classificació

Redacció
1 min
Fran Vázquez.

BarcelonaEl Regal Barça arriba avui (20.45 hores, Canal 33) a l'últim partit de la primera fase de l'Eurolliga contra el Montepaschi Siena amb tots disponibles, a excepció dels lesionats Pete Mickeal i Gianluca Basile i d'Alan Anderson, nou fitxatge del club català que s'incorporarà diumenge quan passi les proves mèdiques.

El Palau Blaugrana rebrà el líder del Grup C amb l'al·licient de superar el Fenerbahce Ülker. El Barça serà segon si guanya i els turcs cauen davant el Cholet francès, a priori complicat. El Montepaschi només ha cedit una derrota a Europa aquesta temporada, precisament contra els turcs, i va guanyar el Barça a Siena (76-67).

El partit també ha de servir-li al Barcelona per rescabalar-se de l'última caiguda en Eurolliga, la setmana passada contra el Lietuvos Rytas (88-87). Navarro va reaparèixer a Lituània després de deixar enrere la seva lesió i és una bona oportunitat per comprovar l'evolució de la referència ofensiva de l'entrenador blaugrana Xavi Pascual.

El jugador a seguir al Montepaschi és el base nord-americà Bo McCalebb. Davant el Barcelona, a Siena, ja va anotar 21 punts i la setmana passada contra el Fenerbahce va aconseguir 22 punts i 34 de valoració. Amb la millor actuació de tota la seva carrera, l'estrella del quadre italià va ser nomenat MVP de la jornada.

D'una altra banda, el Montepaschi va anunciar dilluns passat el fitxatge del nigerià Deji Akindele per reforçar el seu joc interior, el seu debut amb el conjunt italià es produirà quan arrencada el Top-16 de l'Eurolliga, el mes de gener vinent, i no estarà demà al Palau contra el Barcelona.

stats