El currículum
Esports 11/05/2012

Expert en La Masia i consolidat a Segona B

2 min

Jugador del Jàbac de Terrassa fins a juvenil (1994)

Va néixer a Saragossa i amb 7 anys va arribar a Terrassa, on va començar a jugar a futbol. La seva carrera com a futbolista va ser curta. Va jugar al Jàbac fins als juvenils, i llavors ho va deixar per començar a entrenar, la seva passió de sempre.

Comença la carrera a les banquetes al Dosa i al Jàbac

El primer equip que va entrenar va ser el Dosa Salesians de Terrassa, i d'aquí va passar al Jàbac, el gran club de la ciutat vallesana en futbol formatiu.

Fitxa pel Barça amb 23 anys (1999)

Al Jàbac va cridar l'atenció del futbol base del Barça i amb 23 anys va fitxar per encarregar-se de l'aleví. També ha entrenat els infantils i el juvenil B.

Ajudant de Rojo al Barça C (2006/2007)

Va estar nou temporades al futbol base del Barça, i l'últim any va ser l'ajudant de Juan Carlos Pérez Rojo al Barça C a Tercera Divisió.

Director esportiu del Terrassa FC (2007/2009)

Quan desapareix el Barça C el 2007 i Tito deixa el Terrassa pel Barça B, el club egarenc el fitxa de substitut de Tito a la direcció esportiva. L'any anterior havia compaginat la feina al Barça C amb la de director esportiu de la Unió Jàbac Terrassa, vinculat al Terrassa FC.

Entrenador del Terrassa FC (2008/2009)

Va agafar l'equip quan faltaven set jornades per al final de la temporada 07/08, i va fer sencera la temporada següent. Tots dos anys va evitar el descens agònicament.

Entrenador del San Roque Lepe (2010/2011)

Després del Terrassa va estar un any sense entrenar, va fitxar pel club andalús de Segona B. Va fer una bona temporada i va acabar cinquè, a sis punts de la fase d'ascens a Segona A.

Entrenador del Ceuta (2011/2012)

Ha salvat l'equip del descens a Tercera tot i els problemes de cobrament des del desembre.

stats